nieuws

Het Nieuwe Werken, hoe blijf je er gezond bij?

Geen categorie

De werkgroep Arbo en Het Nieuwe Werken (met sociale partners en overheid) heeft de gratis handreiking 'Het Nieuwe Werken, hoe blijf je er gezond bij'? gepubliceerd. Arbeidsomstandigheden zijn een verantwoordelijkheid van werkgevers en werknemers. De brochure geeft tips om deze verantwoordelijkheid in te vullen, waarbij het accent niet ligt op controle, maar vooral op een […]

De werkgroep Arbo en Het Nieuwe Werken (met sociale partners en overheid) heeft de gratis handreiking 'Het Nieuwe Werken, hoe blijf je er gezond bij'? gepubliceerd.

Arbeidsomstandigheden zijn een verantwoordelijkheid van werkgevers en werknemers. De brochure geeft tips om deze verantwoordelijkheid in te vullen, waarbij het accent niet ligt op controle, maar vooral op een gedegen voorbereiding, voorlichting, preventie en overleg met werknemers.

De handreiking (16 pag.) is gemaakt door de werkgroep Het Nieuwe Werken en Arbeidsomstandigheden, een initiatief van de Taskforce Mobiliteitsmanagement en het Kenniscentrum Werk & Vervoer.

Aan de werkgroep namen deel: vertegenwoordigers van de Ministeries van SZW, V&W en BZK, Microsoft, KPN, Rabobank, SNS Reaal, TNT, ING, FNV en Telewerkforum.

Download hier de handreiking Het Nieuwe Werken, hoe blijf je er gezond bij?

Meer weten over het Nieuwe Werken: KLIK HIER.

Of bezoek het gratis toegankelijke Facto-dossier over Het Nieuwe Werken.

Reageer op dit artikel