nieuws

HNW-kantoor Spaces wint FMN Award 2010

Geen categorie

Spaces is de winnaar van de eerste FMN Award die tijdens het FM Gala 2010, vrijdagavond 8 oktober in Den Bosch door FMN-voorzitter Wim Ledder werd uitgereikt. Onder toeziend oog van de 275 aanwezige gasten liet Spaces de overige genomineerden, Ymere en 4FM, achter zich. Spaces is een vernieuwend huisvestingsconcept gebaseerd op het nieuwe werken […]

Spaces is de winnaar van de eerste FMN Award die tijdens het FM Gala 2010, vrijdagavond 8 oktober in Den Bosch door FMN-voorzitter Wim Ledder werd uitgereikt. Onder toeziend oog van de 275 aanwezige gasten liet Spaces de overige genomineerden, Ymere en 4FM, achter zich.

Spaces is een vernieuwend huisvestingsconcept gebaseerd op het nieuwe werken en gericht op het faciliteren van professionals, het toenemend aantal ZZP-ers en groeiende ondernemingen.
Het biedt de flexibele ontmoetingsplek voor iedereen die het nieuwe werken omarmt, een plek om te werken en geïnspireerd te raken.

De FMN Award is de vervanger van de verkiezing van de Facility Manager van het Jaar.
De Award is een prijs voor een organisatie die een vernieuwend initiatief of concept op het gebied van facility management heeft ontwikkeld of in gebruik heeft genomen in het jaar 2010.
Belangrijk criterium is dat het concept op enigerlei wijze bijdraagt aan een duurzame werk-, zorg- of leefomgeving.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels