nieuws

HNW volgens prof. Peter Vink van TNO (video)

Geen categorie

Prof. dr. Peter Vink, teammanager bij TNO en hoogleraar aan de TU Delft, legt in een video-interview (4:46 minuten) uit hoe productiviteit van Het Nieuwe Werken het best kan worden gemeten, wat de effecten van verschillende vormen van kantoorinrichting zijn en waarom Nederland eigenlijk helemaal verkeerd vergadert. Dit video-interview is tot stand gekomen in samenwerking met NuGuRu.tv en is opgenomen […]

Prof. dr. Peter Vink, teammanager bij TNO en hoogleraar aan de TU Delft, legt in een video-interview (4:46 minuten) uit hoe productiviteit van Het Nieuwe Werken het best kan worden gemeten, wat de effecten van verschillende vormen van kantoorinrichting zijn en waarom Nederland eigenlijk helemaal verkeerd vergadert.

Dit video-interview is tot stand gekomen in samenwerking met NuGuRu.tv en is opgenomen tijdens Het Nieuwe Werken Congres 2009, georganiseerd door Kluwer.

KLIK HIER om naar de video te gaan.  

Ook in 2011 organiseert Kluwer een nieuw congres over Het Nieuwe Werken op het programma namelijk op 17 februari a.s. in NBC Nieuwegein.
Keynote-spreker is prof. Jaap Boonstra. Tijdens de dag (doelgroep: FM, IT en HR) is er een keuze uit 15 workshops die in 3 rondes worden gegeven.
Meer weten? Ga naar www.overhetnieuwewerken.nl/congres

Reageer op dit artikel