nieuws

Inhoud novembernummer Zorgmarkt

Geen categorie

Het te verschijnen nieuwe nummer van Zorgmarkt (2010-nr. 11) bevat een boeiend artikel over de Münchhausenbeweging in Rotterdam. Deze beweging van zorg-, woning- en welzijnsorganisaties stelt zich ten doel om de Rotterdammer 'die door de planken heenvalt' te helpen door middel van een 'keten van hartstocht.' Verder presenteren de drie genomineerden voor de Zorgonderneming van het Jaar zich: De Keerzijde, KinderThuisZorg en het Centrum Huisartsen Schiedam (CHS). Klik hier voor de hele inhoudsopgave.

Meer informatie:
Inhoud Zorgmarkt 2010-nr. 11.
Jaarcongres Zorgmarkt met o.a. de verkiezing van de Zorgonderneming van het Jaar 2010.
Boek over de Münchhausenbeweging.
– Lees hier alvast het interview met prof. dr. Jan Anne Roukema: 'Artsen hoor je nooit over dure medicijnen'.

Nog geen abonnee? Abonneer u hier (kosteloos voor bestuurders, managers en toezichthouders van zorginstellingen).

Reageer op dit artikel