nieuws

ISO-certificering voor Schwartzmans

Geen categorie

Facilitair totaalleverancier Schwartzmans uit Waalwijk heeft het ISO 14001-certificaat behaald. Naast dit milieumanagementcertificaat voldoet de groothandel ook aan de kwaliteitsrichtlijnen van ISO 9001. De implementatie van de systemen wordt voor 100% in eigen beheer uitgevoerd en getoetst door Lloyd's Register Nederland, dit om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de systemen begrijpen en deze ook uit […]

Facilitair totaalleverancier Schwartzmans uit Waalwijk heeft het ISO 14001-certificaat behaald. Naast dit milieumanagementcertificaat voldoet de groothandel ook aan de kwaliteitsrichtlijnen van ISO 9001.

De implementatie van de systemen wordt voor 100% in eigen beheer uitgevoerd en getoetst door Lloyd's Register Nederland, dit om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de systemen begrijpen en deze ook uit eigen beweging ondersteunen. 'Uiteindelijk wordt de kwaliteit van de organisatie bepaald door de mensen die er werken en de keuze van partners in de keten', aldus directeur William Schwartzmans.

Meer informatie: www.schwartzmans.nl

Reageer op dit artikel