nieuws

Kluwer-congres Over Het Nieuwe Werken wegens succes herhaald

Geen categorie

Het Nieuwe Werken is meer dan hot! Dat blijkt uit de grote belangstelling voor het congres Over Het Nieuwe Werken in november dat met 300 bezoekers is volgeboekt en daarom op donderdag 17 februari 2011 wordt herhaald. Steeds meer organisaties passen Het Nieuwe Werken toe of oriënteren zich op de mogelijkheden, omdat zij zien dat […]

Het Nieuwe Werken is meer dan hot! Dat blijkt uit de grote belangstelling voor het congres Over Het Nieuwe Werken in november dat met 300 bezoekers is volgeboekt en daarom op donderdag 17 februari 2011 wordt herhaald.

Steeds meer organisaties passen Het Nieuwe Werken toe of oriënteren zich op de mogelijkheden, omdat zij zien dat het voor de medewerkers en voor de organisatie tal van voordelen biedt. Winst voor mens en organisatie is daarom het congresthema.

Lezingen en workshops
Sprekers uit wetenschap, onderwijs, bedrijfsleven en overheid delen hun ervaringen in lezingen en workshops. Tijdens het congres komen de drie groepen professionals bijeen die direct bij de invoering van Het Nieuwe Werken betrokken zijn: HR, Facility en ICT-managers. Want dát hebben de ervaringen tot nu toe beslist aangetoond: de samenwerking tussen deze drie disciplines is een cruciale factor voor het succesvol introduceren van Het Nieuwe Werken in organisaties.

Keynote van Jaap Boonstra
Keynote komt van Jaap Boonstra, hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en bij Esade Business School in Barcelona. Hij is auteur van het boek Leiders in Cultuurverandering. Als adviseur begeleidt hij bestuurders en professionals bij veranderingen. Zijn thema's: Het Nieuwe Werken biedt vrijheid. Maar hoe zit het met verantwoordelijkheid? En wat betekent het Nieuwe Werken voor leidinggevenden? Hoe organiseer je samenspel en tegenspel?

Het congres wordt gehouden in Congres- en Vergadercentrum NBC in Nieuwegein. 

Meer informatie en inschrijven op overhetnieuwewerken.nl/kluwer/congres

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels