nieuws

Man wurgt zichzelf in vliegtuigtoilet

Geen categorie

Een 36-jarige man heeft zichzelf 20 oktober gewurgd in een vliegtuigtoilet. Dat meldde een woordvoerder van het Ninoy Aquino-vliegveld in de Filipijnse hoofdstad Manilla. Het schoonmaakpersoneel vond de man na de vlucht toen ze het toilet wilde schoonmaken. Hij had zichzelf gewurgd met zijn jas. De Filipino was met de luchtvaartmaatschappij Gulf Air onderweg van Dubai, […]

Een 36-jarige man heeft zichzelf 20 oktober gewurgd in een vliegtuigtoilet. Dat meldde een woordvoerder van het Ninoy Aquino-vliegveld in de Filipijnse hoofdstad Manilla.

Het schoonmaakpersoneel vond de man na de vlucht toen ze het toilet wilde schoonmaken. Hij had zichzelf gewurgd met zijn jas. De Filipino was met de luchtvaartmaatschappij Gulf Air onderweg van Dubai, waar hij werkte als technicus, naar zijn geboorteland.

Het is het tweede opvallende incident op een vlucht van Gulf Air naar de Filipijnen in twee maanden. In september vonden schoonmakers een pasgeboren baby in een afvalbak. Het kindje overleefde het avontuur.

Bron: ANP Infonet

Reageer op dit artikel