nieuws

Overheid organiseert leveranciersdag op 4 november

Geen categorie

Het ministerie van BZK organiseert op 4 november voor de tweede keer de jaarlijkse leveranciersdag. Door de belangrijkste leveranciers van het Rijk uit te nodigen en gelijktijdig te informeren over de nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie en de bedrijfsvoering, wordt geen enkele partij bevoordeeld of benadeeld. Tijdens de bijeenkomst worden leveranciers in verschillende themasessies bijgepraat […]

Het ministerie van BZK organiseert op 4 november voor de tweede keer de jaarlijkse leveranciersdag. Door de belangrijkste leveranciers van het Rijk uit te nodigen en gelijktijdig te informeren over de nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie en de bedrijfsvoering, wordt geen enkele partij bevoordeeld of benadeeld.

Tijdens de bijeenkomst worden leveranciers in verschillende themasessies bijgepraat over onderwerpen als:
-Het Nieuwe Werken,
-Rijksinkoop en
-de shared service organisaties van het Rijk. 

Leveranciers kunnen zich via http://www.leveranciersdag2010.nl/ aanmelden voor de bijeenkomst, die van 12:00 tot 18:00 plaatsvindt in de Caballerofabriek in Den Haag.

Reageer op dit artikel