nieuws

PIANOo heeft een nieuwe website

Geen categorie

Het belangrijkste online-instrument van PIANOo, de website, is verbeterd. PIANOo is het expertisecentrum aanbesteden van en voor de overheid. PIANOo.nl is informatiever, servicegerichter en gebruiksvriendelijker geworden. Het nieuwe design en de overzichtelijke navigatiestructuur zorgen ervoor dat u informatie snel en intuïtief kunt vinden. Bij het PIANOo-loket kunt u terecht met uw zoekvraag. U surft vanaf […]

Het belangrijkste online-instrument van PIANOo, de website, is verbeterd. PIANOo is het expertisecentrum aanbesteden van en voor de overheid.

PIANOo.nl is informatiever, servicegerichter en gebruiksvriendelijker geworden.

  • Het nieuwe design en de overzichtelijke navigatiestructuur zorgen ervoor dat u informatie snel en intuïtief kunt vinden.
  • Bij het PIANOo-loket kunt u terecht met uw zoekvraag. U surft vanaf elke pagina makkelijke naar de belangrijkste instrumenten.
  • Nieuw is de omschrijving van het inkoopproces. Deze brengt het inkooptraject stap voor stap voor u in kaart. Bij alle stappen vindt u binnenkort handige modeldocumenten.

Alle vertrouwde onderdelen, zoals het laatste nieuws over inkoop en aanbesteden, samenvattingen van jurisprudentie, de agenda met inkoopbijeenkomsten en opleidingen, inkoopvacatures en themadossiers, staan natuurlijk nog steeds op de site. Maar dan in een nieuw jasje en nog overzichtelijker aangeboden.

Bezoek de site en vindt wat u zoekt. Zet uw geluid aan en bekijk het filmpje: www.pianoo.nl/filmpje 

Reageer op dit artikel