nieuws

Project zoekt verpleeghuizen die energie willen besparen

Geen categorie

Voor het project SAVE AGE (een project waarbij de energiehuishouding van verpleeghuizen wordt doorgelicht met als doel het verbruik aanmerkelijk te verminderen) zoekt bureau W/E nog enkele deelnemers, die zich voor drie jaar aan dit project willen verbinden. Per locatie worden het energieverbruik en de technische installaties in kaart gebracht en geadviseerd over besparingsopties en […]

Voor het project SAVE AGE (een project waarbij de energiehuishouding van verpleeghuizen wordt doorgelicht met als doel het verbruik aanmerkelijk te verminderen) zoekt bureau W/E nog enkele deelnemers, die zich voor drie jaar aan dit project willen verbinden.

Per locatie worden het energieverbruik en de technische installaties in kaart gebracht en geadviseerd over besparingsopties en subsidiemogelijkheden. Ook krijgt het gedragsaspect een plek.

Het gaat om een kostenloos, Europees project. Binnen Nederland zal een tiental instellingen deelnemen. 

Kennisuitwisseling tussen deelnemers binnen en buiten Nederland staat centraal in het project.

Met de kennis uit het project wordt een landelijk seminar georganiseerd op beleidsniveau met worst en best practices. Daarnaast staat een praktijkgerichte workshop voor gebouwbeheerders op het programma met concrete tips en trucs.

Meer weten: W/E adviseurs, Projectleider SAVE AGE, Erik Alsema, tel. 030 – 677 8761, E alsema@w-e.nl,    http://www.w-e.nl

TIP! Bezoek ook het Facto-dossier over duurzaamheid.  

Reageer op dit artikel