nieuws

Saxion start HBO-opleiding Security Management

Geen categorie

In september 2011 start Saxion met de nieuwe bacheloropleiding Security Management. Standplaats voor de opleiding wordt de Saxion-vestiging aan de Kerklaan in Apeldoorn, net als het Hoger Hotelonderwijs. De opleiding wordt aangeboden door de Academie Bestuur & Recht van Saxion en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse landelijke en internationale security-instanties, ministeries, security managers […]

In september 2011 start Saxion met de nieuwe bacheloropleiding Security Management. Standplaats voor de opleiding wordt de Saxion-vestiging aan de Kerklaan in Apeldoorn, net als het Hoger Hotelonderwijs.

De opleiding wordt aangeboden door de Academie Bestuur & Recht van Saxion en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse landelijke en internationale security-instanties, ministeries, security managers van bedrijven met een cruciale rol in onze samenleving en het lectoraat Risicobeheersing van Saxion Kenniscentrum Leefomgeving.

Naast echte securityvakken als crowdmanagement, securitykunde en criminologie worden er ook reguliere vakken aangeboden op het gebied van rechten, economie, ethiek en managementvaardigheden.

Security Management is aanwezig tijdens de Open Dagen van Saxion op zaterdag 13 november tussen 11.00 en 15.00 uur in Apeldoorn.

http://www.saxion.nl

 

Reageer op dit artikel