nieuws

Saxion start nieuwe opleiding Security Management

Geen categorie

In september 2011 start Saxion met de nieuwe bacheloropleiding Security Management. Standplaats voor de opleiding wordt de Saxion vestiging in Apeldoorn. Security Management wordt aangeboden door de Academie Bestuur & Recht van Saxion en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse landelijke en internationale security instanties, ministeries, security managers van bedrijven en het lectoraat Risicobeheersing […]

In september 2011 start Saxion met de nieuwe bacheloropleiding Security Management. Standplaats voor de opleiding wordt de Saxion vestiging in Apeldoorn.

Security Management wordt aangeboden door de Academie Bestuur & Recht van Saxion en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse landelijke en internationale security instanties, ministeries, security managers van bedrijven en het lectoraat Risicobeheersing van Saxion Kenniscentrum Leefomgeving.

Het curriculum bestaat uit specifieke security-vakken zoals: securitykunde, risicomanagement, crowdmanagement, criminologie, crisismanagement, security awareness. Daarnaast worden reguliere basisvakken zoals rechten ,bedrijfskunde, en economie aangeboden en zijn er trainingen op het gebied van communicatie en ethiek, onderzoeksmethoden en statistiek en managementvaardigheden.

Reageer op dit artikel