nieuws

Schoonste Toilet 2010: Van der Valk Hotel

Geen categorie

Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar is uitgeroepen tot het Schoonste Toilet van Nederland 2010. Het Nationale Toiletonderzoek werd dit jaar voor de 26e keer uitgevoerd door Service Management, het vakblad voor professioneel schoonmaakonderhoud. De uitkomst dat 31% van de 150 op bacteriologische verontreiniging onderzochte openbare toiletten als goed is beoordeeld, is het beste resultaat sinds […]

Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar is uitgeroepen tot het Schoonste Toilet van Nederland 2010. Het Nationale Toiletonderzoek werd dit jaar voor de 26e keer uitgevoerd door Service Management, het vakblad voor professioneel schoonmaakonderhoud. De uitkomst dat 31% van de 150 op bacteriologische verontreiniging onderzochte openbare toiletten als goed is beoordeeld, is het beste resultaat sinds 2000.

Uit het Nationaal Toiletonderzoek 2010 blijkt dat het herentoilet van Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar (voorheen De Bijhorst) bacteriologisch het schoonste is, ook qua beleving komt deze toiletgroep als beste uit de bus. Het testteam beoordeelde deze toiletgroep namelijk met ‘zag er zeer goed en verzorgd uit'.

De toilettest is gebaseerd op een meting van vier onderdelen: de zitting, kraanknop, spoelknop en de deurknop. 

Jack Luiten, directeur van het Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar, Anja Niesen supervisor housekeeping en Jean-Paul Lelavandier, rayonmanager bij Jaquet & De Groot Schoonmaakbedrijven hebben de felicitaties inmiddels in ontvangst genomen van Petra de Bruin, hoofdredacteur van Service Management, Joany Vrolijk, salesmanager bij schoonmaakbedrijf Vrolijk Dienstengroep, en René Dijkgraaf, accountmanager bij Quality Services, leverancier van toiletgroep- en vloerhygiënesystemen. De twee laatstgenoemde bedrijven voerden het Nationale Toiletonderzoek 2010 met negen medewerkers uit. 

Meer informatie: Petra de Bruin, hoofdredacteur Service Management: 06 – 51 81 46 76

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels