nieuws

TV-tip: directeur Dolmans Facilitaire Diensten undercover

Geen categorie

In het Veronica-programma Undercover Boss op 19 oktober gaat Albert van Wijk, algemeen directeur Dolmans Facilitaire Diensten B.V., undercover in zijn eigen organisatie.  Een week lang maakte hij incognito schoon op meerdere locaties. In het nieuwe realityprogramma ruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel in voor een plek op […]

In het Veronica-programma Undercover Boss op 19 oktober gaat Albert van Wijk, algemeen directeur Dolmans Facilitaire Diensten B.V., undercover in zijn eigen organisatie.  Een week lang maakte hij incognito schoon op meerdere locaties.

In het nieuwe realityprogramma ruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel in voor een plek op de werkvloer. Hierdoor komt hij erachter wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf. De werknemers hebben geen idee dat hun ‘nieuwe collega' hun baas is.
Langzamerhand krijgt hij inzicht in hoe het bedrijf écht werkt. Hoe wordt er over het werk, het bedrijf en de baas gedacht? En het belangrijkste: hoe kan hij het bedrijf verbeteren?

Kijk op http://www.dolmans.com/ voor meer informatie over Dolmans Facilitaire Diensten B.V.

UItzending: dinsdag 19 oktober, 20.30 uur, ‘Undercover Boss'.

Reageer op dit artikel