nieuws

Uitbesteden: it takes two to tango

Geen categorie

Op donderdag 16 december a.s. organiseert Facto Magazine in Breukelen een studiemiddag over het onderwerp uitbesteden. Rode draad tijdens de middag is dat voor een succesvolle facilitaire uitbesteding een intensieve en open samenwerking tussen opdrachtgever en dienstverlener een absolute succesfactor is. Keynote speaker is Prof. Arjan van Weele, hoogleraar inkoopmanagement. Hij presenteert onder meer een […]

Op donderdag 16 december a.s. organiseert Facto Magazine in Breukelen een studiemiddag over het onderwerp uitbesteden. Rode draad tijdens de middag is dat voor een succesvolle facilitaire uitbesteding een intensieve en open samenwerking tussen opdrachtgever en dienstverlener een absolute succesfactor is.

Keynote speaker is Prof. Arjan van Weele, hoogleraar inkoopmanagement.
Hij presenteert onder meer een diagnostisch model waarmee managers – vooraf (!) – het potentiële succes van uitbesteding wederzijds kunnen beoordelen en de risico's van uitbesteding kunnen inschatten.

Daarna komen twee praktijkcases aan bod.

Case uitbesteding schoonmaak
-Annet de Haas, manager Services Wageningen University & Research Center, Facilitair Bedrijf
-Rob Klinkert, manager adviesgroep Masterkey-Plus
-Bart van der Sluijs, directeur schoonmaakbedrijf ICS Groep

Case uitbesteding catering
-Remko Huitema, Teamleider Huisvesting & Services, gemeente Alkmaar
-Hayk Simons, directeur HTC Advies
-Cameron Beckx, business manager bij Albron

De slotpresentatie is in handen van Ivar Davids van Kirkman Company.
Davids gaat in op de vragen: hoe buig je een traditionele contractrelatie (met financiële sturing en strakke controle) om naar een echte samenwerkingsrelatie? Hoe analyseer je een samenwerkingsrelatie cq hoe implementeer je mogelijke verbeterpunten? Wat zijn de do's en don'ts van zowel de harde kant van een relatie als de relationele kant van samenwerken?

N.B.  Voor de twee cases wordt de groep opgeplitst in twee groepen die rouleren.
Iedere congresdeelnemer krijgt dus informatie over beide cases!

Meer weten?
KLIK HIER om de speciale website te bezoeken met het volledige programma, informatie over de sprekers en de mogelijkheid om u online aan te melden!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels