nieuws

UWV vernieuwt site voor werkgevers

Geen categorie

Het UWV heeft een nieuwe site voor werkgevers gelanceerd. Dat gebeurde tijdens een groot congres voor werkgevers in Amsterdam. De werkgevers hebben een flinke vinger in de pap gehad bij het ontwerpen van de nieuwe website. Veel wensen wat betreft indeling en gebruiksgemak zijn door de werkgevers aangedragen en in het bouwen van de nieuwe site meegenomen.

Belangrijke gebeurtenissen voor een werkgever vormen nu het uitgangspunt voor de navigatie op de nieuwe site. Dit zijn bijvoorbeeld 'mijn werknemer is ziek', 'mijn werknemer krijgt ontslag' of 'ik heb een vacature'. Werkgevers die slechts incidenteel met UWV te maken hebben, vinden uitgebreide informatie over alle regelingen. Werkgevers die beter bekend zijn met UWV kunnen deze informatie overslaan en kiezen voor de knop 'direct doen'. Op de site kunnen gebruikers sneller zaken afhandelen met UWV. Zo kunnen zij inloggen en direct meldingen doen.

De nieuwe website is volgens UWV een belangrijke stap om de zogeheten e-dienstverlening aan werkgevers te verbeteren. In de komende jaren wil UWV alle werkgeversdienstverlening via internet beschikbaar gaan maken.

Klik hier voor de website van UWV.

Reageer op dit artikel