nieuws

Verbeterde BORG-regeling gepubliceerd

Geen categorie

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft het wijzigingsblad A3 op de Nationale Beoordelingsrichtlijn BORG 2005 Versie 2 gepubliceerd. De bruikbaarheid van de BORG-regeling is daarin verbeterd en de regeling is op een aantal punten geactualiseerd en verduidelijkt. Tevens zijn enkele knelpunten in de uitvoering van de certificatie opgelost. De aanpassingen gaan pas in […]

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft het wijzigingsblad A3 op de Nationale Beoordelingsrichtlijn BORG 2005 Versie 2 gepubliceerd.

De bruikbaarheid van de BORG-regeling is daarin verbeterd en de regeling is op een aantal punten geactualiseerd en verduidelijkt. Tevens zijn enkele knelpunten in de uitvoering van de certificatie opgelost. De aanpassingen gaan pas in op 1 januari 2011. Er is geen overgangstermijn nodig, omdat de criteria en de certificatieprocedure niet wijzigen.

Reageer op dit artikel