nieuws

Victoria Schoonmaakbedrijf wint verkiezing Schoonste Bungalowpark

Geen categorie

Voor de twee keer is het Schoonste Bungalowpark van Nederland verkozen. Dit jaar deden 49 bungalowparken mee, verdeeld over negentien schoonmaakbedrijven. Beach Park Texel won dit jaar de verkiezing, uitgevoerd door het schoonmaakteam van Victoria Schoonmaakbedrijf uit Alkmaar. De competitie vindt in de zomervakantieperiode plaats. Een periode waarin de bezetting van de bungalows maximaal is en de […]

Voor de twee keer is het Schoonste Bungalowpark van Nederland verkozen. Dit jaar deden 49 bungalowparken mee, verdeeld over negentien schoonmaakbedrijven. Beach Park Texel won dit jaar de verkiezing, uitgevoerd door het schoonmaakteam van Victoria Schoonmaakbedrijf uit Alkmaar.

De competitie vindt in de zomervakantieperiode plaats. Een periode waarin de bezetting van de bungalows maximaal is en de schoonmaakbedrijven te kampen hebben met de vakanties van hun eigen medewerksters. Over een periode van negen weken wordt de score van vóór de vakantie vergeleken met de score tijdens deze zomervakantie. Aan de eindscore is er voor de schoonmakers/sters voor de eerste drie gerangschikten een prijs verbonden, beschikbaar gesteld door Landal Greenparks. Met veel enthousiasme volgen de schoonmaakteams op de parken de tussentijdse scores en zetten waar nodig een tandje bij.

Beach Park Texel won dit jaar; de prijs, een barbecue is voor het hele schoonmaakteam, ging naar Victoria Schoonmaakbedrijf. De tweede prijs – een lunch – was voor het schoonmaakteam van Asito op bungalowpark Ameland State. De derde prijs – een taart – werd gewonnen door het schoonmaakteam van CSU voor Kasteel Domein Cauberg.

Facility Specialists uit Drunen is een van de adviesbureaus die de schoonmaakkwaliteit en -processen op de parken bewaakt, begeleidt, optimaliseert en innoveert. Met trots meldt directeur Henk Cornelisse: 'Van de negen parken begeleiden wij twee winnaars Beach Park Texel en Ameland State. Maar een groot compliment is vooral op z'n plaats voor het enthousiasme van alle schoonmaakteams. Het is hartverwarmend om zien hoe zij zich in deze drukke periode extra hebben ingezet.'

Meer informatie: www.facility-specialists.nl

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels