nieuws

Waarschuwingsregister voor beveiligers op komst

Geen categorie

De Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) zal binnenkort een waarschuwingsregister in het leven roepen, waarin namen zijn opgenomen van mensen die niet meer in aanmerking komen voor een betrekking in de beveiligingsbranche. Het College Bescherming Persoonsgegevens heeft aangegeven van plan te zijn dit register goed te keuren. 'Met dit nieuwe instrument brengen we de integriteit […]

De Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) zal binnenkort een waarschuwingsregister in het leven roepen, waarin namen zijn opgenomen van mensen die niet meer in aanmerking komen voor een betrekking in de beveiligingsbranche. Het College Bescherming Persoonsgegevens heeft aangegeven van plan te zijn dit register goed te keuren.

'Met dit nieuwe instrument brengen we de integriteit en de betrouwbaarheid van de professionele bedrijven in de sector op een nog hoger niveau', aldus Tjibbe Joustra, voorzitter van de VPB.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels