nieuws

Zin in de Zorg

Geen categorie

Themadag voor HR-professionals in de zorg.
Als HR-professional sta je voor de uitdaging om medewerkers tevreden en betrokken te houden. Daarnaast wil je dat iedereen die interesse heeft voor werken in de zorg weet dat jij een aantrekkelijke werkgever bent. Op 10 november wordt een aantal best practices gepresenteerd vanuit instellingen waar medewerkers trots zijn op hun werk en de organisatie waarvoor zij werken. Daarnaast is er aandacht voor het effectief werven van personeel. In het plenaire programma en de workshops worden enkele theoretische concepten uitgediept. Kortom, het wordt een dag om frisse ideeën op te doen en kennis en ervaringen te delen met collega's.
Programma:
Opening door dagvoorzitter Bart Blanken.
Plenaire bijdragen: Michiel Schoemaker: tussen reputatie en cultuur; Henk Veldkamp: Fatima als aantrekkelijke werkgever.
Paneldiscussie: Hoe wordt je een aantrekkelijke werkgever? Discussieleider: Jan Harm Roseboom (GGNet). Panelleden: Maaike Kersten (Kenteq), Geert Tullemans (PSW) en Hans van Veldhuizen (Sint Franciscus Gasthuis). De panelleden zijn allen werkzaam bij organisaties die hoge ogen gooien op de verschillende 'Beste Werkgever-ranglijsten'
Workshops: 1. Praktische tips voor tevreden en trotse medewerkers, 2. Organiseren van strategisch Management Development, 3. Veerkrachtige medewerkers met Planetree, 4. Storytelling; verhalen inzetten voor cultuur en identiteit van de organisatie, 5. Innovatief werven, 6. Hoe krijg je als HRM-er strategisch HR-beleid en strategische personeelsplanning op de RvB-agenda? 7. Modern werkgeverschap met eHRM.
Voordat de dag afgesloten wordt met een borrel, is er nog een plenaire afsluiting, mét verrassing!

Wanneer: 10 november 2010
Waar: Zalencentrum Abrona, Amersfoortseweg 56, Huis ter Heide
Kosten: 190,-
Organisatie: ZorgHR
Meer informatie:
http://www.zorghr.nl/ZorgHR/Downloads/ZinindeZorg_1.pdf
cm@zorghr.nl

Reageer op dit artikel