nieuws

Speciale lunch op Dag van de Duurzaamheid

Geen categorie

Op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid, biedt SAB Catering aan 25.000 lunchgasten een lunch van de toekomst aan. De lunch van de toekomst is speciaal samengesteld met biologische en vegetarische producten. Op het menu staat: biologische tomatensoep en een warm vegetarisch lunchgerecht bestaande uit: – toast met mozzarella, tomaat en pesto en – een […]

Op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid, biedt SAB Catering aan 25.000 lunchgasten een lunch van de toekomst aan. De lunch van de toekomst is speciaal samengesteld met biologische en vegetarische producten.
Op het menu staat: biologische tomatensoep en een warm vegetarisch lunchgerecht bestaande uit: 
– toast met mozzarella, tomaat en pesto en
– een sandwich 'nieuwe paling'. De 'nieuwe paling' is een goed en lekker alternatief voor de ernstig bedreigde paling, dat met 95% is afgenomen. De nieuwe paling is bij SAB op 11-11 een makreelsalade.

Met het vegetarische lunchgerecht draagt SAB bij aan de vermindering van uitstoot van broeikasgassen dat voor een groot deel wordt veroorzaakt door de productie van vlees. Bij de biologische producten staat mens, dier en milieu centraal.

Meer weten over duurzaamheid? Raadpleeg ons Facto-dossier Duurzaamheid.

Reageer op dit artikel