nieuws

Erik de Bruine directeur FB Rabobank

Geen categorie

Met ingang van 1 mei is Erik de Bruine benoemd tot directeur van het facilitair Bedrijf van Rabobank Nederland. De Bruine werkt negen jaar bij de bank, waarvan de laatste vijf jaar als directeur concerninkoop. Daarvoor werkte hij werkte ruim twee decennia bij De Nederlandsche Bank in het HRM-vak. Bij het Facilitair Bedrijf van Rabobank […]

Met ingang van 1 mei is Erik de Bruine benoemd tot directeur van het facilitair Bedrijf van Rabobank Nederland. De Bruine werkt negen jaar bij de bank, waarvan de laatste vijf jaar als directeur concerninkoop.

Daarvoor werkte hij werkte ruim twee decennia bij De Nederlandsche Bank in het HRM-vak. Bij het Facilitair Bedrijf van Rabobank werken ongeveer 275 medewerkers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels