nieuws

Nieuwe audittool voor facilities

Geen categorie

Staf² is een nieuwe audittool van het Belgische Maes Factory dat gebruikt kan worden om een facilitair bedrijf door te lichten. Het instrument – Simple Tool for Audit of Facilities – is geschikt voor twee doeleinden. Enerzijds om de gehele facilitaire situatie van een bedrijf in een gebouw en zijn omgeving te meten en af […]

Staf² is een nieuwe audittool van het Belgische Maes Factory dat gebruikt kan worden om een facilitair bedrijf door te lichten. Het instrument – Simple Tool for Audit of Facilities – is geschikt voor twee doeleinden.

Enerzijds om de gehele facilitaire situatie van een bedrijf in een gebouw en zijn omgeving te meten en af te wegen ten opzichte van de norm, zijnde de meest ideale situatie
Anderzijds biedt het de mogelijkheid controles uit te voeren op alle lopende facilitaire contracten.

http://www.staf.fm/

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels