nieuws

Securitas neemt brandveiligheidspecialist Hose over

Geen categorie

Securitas neemt alle activiteiten van brandveiligheidspecialist Hose over. De overname past bij de strategie van het beveiligingsbedrijf om zowel nationaal als internationaal uit te breiden op het gebied van totale beveiligingsoplossingen. Met Hose kan Securitas de dienstverlening rondom brandveiligheid onder meer uitbreiden met een grondige risicoinventarisatie en -evaluatie, het bieden van breed inzetbare brandspecialisten en […]

Securitas neemt alle activiteiten van brandveiligheidspecialist Hose over. De overname past bij de strategie van het beveiligingsbedrijf om zowel nationaal als internationaal uit te breiden op het gebied van totale beveiligingsoplossingen.

Met Hose kan Securitas de dienstverlening rondom brandveiligheid onder meer uitbreiden met een grondige risicoinventarisatie en -evaluatie, het bieden van breed inzetbare brandspecialisten en het geven van veiligheidsadvies en -oplossingen bij verontreinigde grond.

Hose blijft een gespecialiseerd onderdeel binnen Securitas. In eerste instantie zal de unit blijven bestaan onder de eigen naam, maar dit zal op termijn veranderen in Securitas Safety Services.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels