nieuws

3e Schoonmaakgolfdag op 3e dinsdag in september

Geen categorie

De derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak wordt een feit: op de derde dinsdag van september is schoonmakend Nederland van harte welkom op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek. Hoofdsponsor Nocore, co-sponsors CWS-boco – leverancier van toilethygiëne – en Unit4 Consist – leverancier van HR- en Finance software – plus Avodesch, Cleanfix Benelux, ISSA/INTERCLEAN, Masterkey-Plus, […]

De derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak wordt een feit: op de derde dinsdag van september is schoonmakend Nederland van harte welkom op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek.

Hoofdsponsor Nocore, co-sponsors CWS-boco – leverancier van toilethygiëne – en Unit4 Consist – leverancier van HR- en Finance software – plus AvodeschCleanfix Benelux, ISSA/INTERCLEAN, Masterkey-Plus, Strokeplay, Van der Windt Verpakkingen, Web2Clean, Wecovi en Weska – alle als ambassadeurs aan het evenement verbonden – maken het mogelijk de Schoonmaakgolfdag te organiseren. Het exclusieve mediapartnerschap is wederom in handen van Service Management.

In juni worden de uitnodigingen op persoonlijke titel verstuurd.

Meer informatie: www.schoonmaakgolfdag.nl

  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels