nieuws

Van Houtum: ‘Black is het nieuwe groen’

Geen categorie

Tijdens de ISSA/INTERCLEAN introduceerde papierfabrikant Van Houtum het meest milieuvriendelijke toiletpapier ter wereld: Satino Black. 'Black is het nieuwe groen', zegt Nick op den Buijsch, conceptmanager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij Van Houtum. 'Santino Black is het enige echte CO2-neutrale toiletpapier op basis van 100% gerecycled papier – en wordt dus niet gemaakt uit hout van speciaal gekapte […]

Tijdens de ISSA/INTERCLEAN introduceerde papierfabrikant Van Houtum het meest milieuvriendelijke toiletpapier ter wereld: Satino Black.

'Black is het nieuwe groen', zegt Nick op den Buijsch, conceptmanager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij Van Houtum. 'Santino Black is het enige echte CO2-neutrale toiletpapier op basis van 100% gerecycled papier – en wordt dus niet gemaakt uit hout van speciaal gekapte bomen – en een milieuvriendelijk productieproces, dat toch net zo zacht en wit is als normaal toiletpapier', aldus de producent.

Meer informatie: www.satinoblack.nl

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels