nieuws

Foto’s NEVI Inkoopdag 2010

Geen categorie

Op 22 juni vond in het NBC in Nieuwegein de NEVI Inkoopdag 2010 plaats, een samenwerking tussen NEVI en Facto/Kluwer. Ruim 200 inkoopprofessionals waren aanwezig voor onder meer een plenaire lezing van prof. Sicco Santema over prestatieinkoop. Ook volgende zij diverse workshops over onder meer contractmanagement, leveranciersmanagement, inkoop in de zorg, duurzame inkoop, inkoopsamenwerking. De […]

Op 22 juni vond in het NBC in Nieuwegein de NEVI Inkoopdag 2010 plaats, een samenwerking tussen NEVI en Facto/Kluwer. Ruim 200 inkoopprofessionals waren aanwezig voor onder meer een plenaire lezing van prof. Sicco Santema over prestatieinkoop.

Ook volgende zij diverse workshops over onder meer contractmanagement, leveranciersmanagement, inkoop in de zorg, duurzame inkoop, inkoopsamenwerking.

De afsluitende presentatie werd verzorgd door Jan van Setten, die met zijn Rotterdamse accent de zaal goed vermaakte zonder overigens de inhoud uit het oog te verliezen.

KLIK HIER om de foto's te bekijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels