nieuws

Nieuwe site voor agressiebestrijding in ziekenhuizen

Geen categorie

De nieuwe internetsite van Veiligezorg is online. De site biedt medewerkers van alle ziekenhuizen gratis toegang tot agressieaanpakken en praktische handreikingen. Steeds meer ziekenhuizen werken aan een veiligheidsbeleid om verbale en fysieke agressie-incidenten te voorkomen of te hanteren. De internetsite is een initiatief van het Kenniscentrum Veiligezorg van de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) en het […]

De nieuwe internetsite van Veiligezorg is online. De site biedt medewerkers van alle ziekenhuizen gratis toegang tot agressieaanpakken en praktische handreikingen.

Steeds meer ziekenhuizen werken aan een veiligheidsbeleid om verbale en fysieke agressie-incidenten te voorkomen of te hanteren. De internetsite is een initiatief van het Kenniscentrum Veiligezorg van de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) en het CAOP uit Den Haag.

Het project Veiligezorg voor ziekenhuizen heeft zich ontwikkeld tot een kenniscentrum voor alle ziekenhuizen. Op de site staan tips voor maatregelen en een integrale aanpak van veiligheidsbeleid, diverse handreikingen voor onder andere het aangifte doen bij de politie en goede praktijkvoorbeelden.
Veiligezorg levert diensten als advies op maat en training. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd.

http://www.veiligezorg.nl/

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels