nieuws

Prijs voor nieuwe huisstijl NHL Hogeschool

Geen categorie

De nieuwe visuele identiteit van NHL Hogeschool heeft een European Design Award gewonnen in de categorie ‘Company Implementation'. De uitreiking vond plaats tijdens het European Design Festival in Rotterdam, andere genomineerden kwamen uit heel Europa. Designbureau Koeweiden Postma heeft de prestigieuze award in ontvangst genomen. Het nieuwe NHL gebouw vormde de inspiratiebron voor de nieuwe […]

De nieuwe visuele identiteit van NHL Hogeschool heeft een European Design Award gewonnen in de categorie ‘Company Implementation'. De uitreiking vond plaats tijdens het European Design Festival in Rotterdam, andere genomineerden kwamen uit heel Europa.

Designbureau Koeweiden Postma heeft de prestigieuze award in ontvangst genomen.

Het nieuwe NHL gebouw vormde de inspiratiebron voor de nieuwe huisstijl.
De huisstijl bestaat uit een pallet van kleuren en lettertypes, waarmee alle 70 NHL-opleidingen hun eigen combinaties kunnen maken. Zo ontstaan binnen één herkenbare huisstijl 70 verschillende ‘gezichten'.

http://www.nhl.nl/

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels