nieuws

‘Toilet in zakformaat’

Geen categorie

Misschien een tip voor de lange autoreis naar Zuid-Frankrijk deze zomer? Wat te doen bij hoge nood onderweg, maar er is nergens een toilet in de buurt te bekennen. Een nieuw product met de naam Roadbag (voor mannen) en Ladybag (voor vrouwen) biedt daarvoor de oplossing. Het gaat om een 'meeneem-noodtoilet' in zakformaat, anders gezegd: […]

Misschien een tip voor de lange autoreis naar Zuid-Frankrijk deze zomer? Wat te doen bij hoge nood onderweg, maar er is nergens een toilet in de buurt te bekennen. Een nieuw product met de naam Roadbag (voor mannen) en Ladybag (voor vrouwen) biedt daarvoor de oplossing.

Het gaat om een 'meeneem-noodtoilet' in zakformaat, anders gezegd: een klein zakje met daarin superabsorberende kunststofkorrels. Een plas in het zakje wordt direct omgezet in een vaste gel, waardoor geen druppels meer kunnen vrijkomen. Ook voorkomt de gel dat er onaangename geuren ontsnappen.

http://www.roadbag.nl
http://www.vedeve.nl

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels