nieuws

3e Schoonmaakgolfdag bijna volgeboekt

Geen categorie

Op 21 september, de derde dinsdag van september, vindt de derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak plaats. Het evenement vestigt een record, want binnen drie weken nadat de uitnodigingen zijn verstuurd, is het al bijna volgeboekt. Softwareleverancier Nocore is initiatiefnemer en organisator van dit sportevenement, dat inmiddels is verworden tot hét netwerkevenement van de schoonmaakbranche. […]

Op 21 september, de derde dinsdag van september, vindt de derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak plaats. Het evenement vestigt een record, want binnen drie weken nadat de uitnodigingen zijn verstuurd, is het al bijna volgeboekt.

Softwareleverancier Nocore is initiatiefnemer en organisator van dit sportevenement, dat inmiddels is verworden tot hét netwerkevenement van de schoonmaakbranche. Met het oog op de verwachte toeloop koos de organisatie voor een andere locatie, het Rijk van Nijmegen in Groesbeek, en dat blijkt een goed besluit: ‘Het aantal aanmeldingen staat nu op ruim 180', meldt sales en marketingmanager Chris van den Berg, ‘maar voor diegenen die zich nog in willen schrijven, leggen we een wachtlijst aan. Als we afmeldingen ontvangen, dan kunnen we namelijk de inschrijvers op de wachtlijst benaderen.'

De deelnemersgroep (golfers en niet-golfers) betreft een gevarieerd gezelschap van schoonmaakbedrijven, productleveranciers, intermediairs, adviseurs, opleidings- en brancheinstituten. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door twee co-sponsors en tien ambassadeurs.

Meer informatie: www.schoonmaakgolfdag.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels