nieuws

Catalogus Duurzaam Inkopen kantoorproducten

Geen categorie

Staples Advantage komt met zijn derde catalogus ‘Duurzaam Inkopen' op gebied van kantoorproducten. Deze online catalogus is speciaal vervaardigd ter ondersteuning van organisaties bij de realisatie van hun doelstellingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). KLIK HIER om naar de catalogus te gaan.

Staples Advantage komt met zijn derde catalogus ‘Duurzaam Inkopen' op gebied van kantoorproducten. Deze online catalogus is speciaal vervaardigd ter ondersteuning van organisaties bij de realisatie van hun doelstellingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

KLIK HIER om naar de catalogus te gaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels