nieuws

Wie wordt inkooptalent 2010?

Geen categorie

Tot 1 september bestaat de mogelijkheid om jonge inkooptalenten (jonger dan 35 jaar, max. 10 jaar werkervaring, werkzaam binnen inkoop) aan te melden voor de Young Talent Award 2010. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Internationale Supply Management Congres op 2 en 3 december in de RAI te Amsterdam. Naast een BOOST-programma ontvangt de winnaar […]

Tot 1 september bestaat de mogelijkheid om jonge inkooptalenten (jonger dan 35 jaar, max. 10 jaar werkervaring, werkzaam binnen inkoop) aan te melden voor de Young Talent Award 2010. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Internationale Supply Management Congres op 2 en 3 december in de RAI te Amsterdam.

Naast een BOOST-programma ontvangt de winnaar ook een NEVI-opleidingscheque t.w.v. 2.500 euro.
De Young Talents worden beoordeeld aan de hand van de volgende criteria (inhoud, gedrag en persoon):
– Persoonlijke visie op het inkoopvak en Aantoonbare resultaten;
– Analytisch vermogen en Verbindend vermogen;
– Ontwikkelingspotentieel en impact.

De jury bestaat uit Erik de Bruine (Rabobank, voorzitter), Audrey Vos (NS, Young Talent 2009), Jacqueline van Overbeeke (Ddus), Tjarda de Heer (Alfa Delta Compendium), Wouter Crul (NEVI/Purspective) en Joost Aarts (Heineken, voorzitter YPP)

Meer informatie: http://www.supplymanagementcongress.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels