nieuws

Flexkantoor voor vrouwen

Geen categorie

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam biedt GoodPlace2Work (GP2W) kantoorruimte buitenshuis zonder de verplichting om een lange termijn-contract aan te gaan of om dagelijks gebruik te maken van de kantoorruimte. Naast kantoorruimte biedt het ook spreekkamers en vergaderruimtes die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden door coaches die hun klanten niet thuis, maar in een meer zakelijke […]

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam biedt GoodPlace2Work (GP2W) kantoorruimte buitenshuis zonder de verplichting om een lange termijn-contract aan te gaan of om dagelijks gebruik te maken van de kantoorruimte.

Naast kantoorruimte biedt het ook spreekkamers en vergaderruimtes die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden door coaches die hun klanten niet thuis, maar in een meer zakelijke omgeving willen ontvangen.

De styling van GP2W is verzorgd door Linda Hunter van Karakter Styling.
Zij heeft gezorgd voor inspirerende ruimtes waarin gewerkt, vergaderd en relaxt kan worden.
Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen een andere werkplekbeleving hebben dan mannen. Zo worden omgevingsaspecten als openheid, uitstraling, sfeer en ligging van de werkruimte door vrouwen significant anders beoordeeld (Onderzoek Center for People & Buildings).

Overigens, zo meldt het persbericht, ook mannen zijn welkom bij GoodPlace2Work. Het grote gedeelde open kantoor is echter alleen voor de vrouwelijke ondernemers bedoeld.

Meer informatie: http://www.goodplace2work.com/

Meer weten over flexwerken en Het Nieuwe Werken?
Bezoek dan het dossier Het Nieuwe Werken op de Facto-website.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels