nieuws

Security Management Survey: nog 1 dag

Geen categorie

COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement en Security Management organiseren de eerste, jaarlijks terugkerende Security Management Survey. Met behulp van dit onderzoek willen zij vanaf 2010 jaarlijks de actuele staat van het security management in Nederland inzichtelijk maken en relevante trends en ontwikkelingen op het gebied van security management identificeren. De survey staat tot 15 oktober online. […]

COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement en Security Management organiseren de eerste, jaarlijks terugkerende Security Management Survey.

Met behulp van dit onderzoek willen zij vanaf 2010 jaarlijks de actuele staat van het security management in Nederland inzichtelijk maken en relevante trends en ontwikkelingen op het gebied van security management identificeren.

De survey staat tot 15 oktober online. De resultaten van het onderzoek zullen worden gepubliceerd in Security Management nummer 12 van dit jaar.

Onder de deelnemers worden 3 exemplaren van het nieuwe boek van Arjen Appelman verloot.

Deelnemen? Klik hier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels