nieuws

7 oktober infodag inkoop Nederlandse VN-organisaties

Geen categorie

Speciaal voor dienstverleners en leveranciers die zaken willen doen met VN-organisaties in Nederland, organiseert de VN op donderdag 7 oktober een informatiedag in Den Haag.  Leveranciers krijgen de mogelijkheid producten of diensten te presenteren aan vertegenwoordigers van de VN-organisaties. Ook is er gelegenheid voor het voeren van individuele gesprekken. Leveranciers moeten vooraf aangeven welke vertegenwoordigers ze willen […]

Speciaal voor dienstverleners en leveranciers die zaken willen doen met VN-organisaties in Nederland, organiseert de VN op donderdag 7 oktober een informatiedag in Den Haag. 

Leveranciers krijgen de mogelijkheid producten of diensten te presenteren aan vertegenwoordigers van de VN-organisaties. Ook is er gelegenheid voor het voeren van individuele gesprekken. Leveranciers moeten vooraf aangeven welke vertegenwoordigers ze willen ontmoeten.

De producten waar het om gaat zijn onder meer: schoonmaak, facility management, beveiliging en transportdiensten. De inkopende organisaties zijn onder meer OPCW, International Criminial Court, Joegoslavietribunaal en het Libanontribunaal.

Aanmelden: voor 25 september.
Deelname: 75 euro p.p.
Locatie: Crown Plaza Promenade Hotel in Den Haag

Meer informatie: NL EVD internationaal, Monique Dahm, tel. 088 – 602 85 87, tio@info.agentschap.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels