nieuws

Aad de Vries directeur ISS Security Services

Geen categorie

Met ingang van 1 oktober 2010 treedt Aad de Vries in dienst bij ISS Facility Services als directeur van ISS Security Services en ISS Reception Services. De Vries was de afgelopen vijftien jaar, als statutair directeur van CSU Security Services, CSU Reception Services en CSU Monitoring Services, eindverantwoordelijk voor de beveiligingsactiviteiten binnen CSU. CSU Security […]

Met ingang van 1 oktober 2010 treedt Aad de Vries in dienst bij ISS Facility Services als directeur van ISS Security Services en ISS Reception Services.

De Vries was de afgelopen vijftien jaar, als statutair directeur van CSU Security Services, CSU Reception Services en CSU Monitoring Services, eindverantwoordelijk voor de beveiligingsactiviteiten binnen CSU. CSU Security & Services werd begin dit jaar overgenomen door Trigion.

De Vries volgt Diederik Barten op. Barten was de afgelopen 2 jaar directeur en is per 1 september voor zichzelf begonnen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels