nieuws

Brochure Energiezuinige gebouwen met goed binnenklimaat

Geen categorie

Voor facility managers die (binnenkort) te maken hebben met nieuwbouw, renovatie of verhuizing, heeft Agentschap NL een brochure ontwikkeld met daarin tal van handvatten om te komen tot energiezuinige gebouwen met een goed binnenklimaat. De brochure 'Energiezuinige gebouwen met een goed binnenklimaat'  is te vinden op www.slimme-energie.nl onder ‘Publicaties'. Bezoek voor meer informatie ook het […]

Voor facility managers die (binnenkort) te maken hebben met nieuwbouw, renovatie of verhuizing, heeft Agentschap NL een brochure ontwikkeld met daarin tal van handvatten om te komen tot energiezuinige gebouwen met een goed binnenklimaat.

De brochure 'Energiezuinige gebouwen met een goed binnenklimaat'  is te vinden op www.slimme-energie.nl onder ‘Publicaties'.

Bezoek voor meer informatie ook het Facto-dossier Duurzaamheid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels