nieuws

Congres Zelfmanagement van patiënten met psychische problemen

Geen categorie

Om ervaringen en kennis over zelfmanagement bij patiënten met psychische problemen met elkaar te delen en dilemma's met elkaar te bespreken vindt het congres Zelfmanagement van patiënten met psychische problemen op vrijdag 3 december plaats in het congrescentrum te Goirle. Vier belangrijke partijen in de geestelijke gezondheidszorg treden op als organisatoren: het Trimbos-instituut, de GGZ Westelijk Noord Brabant, de GGz Breburg en het Julius Centrum van het UMC Utrecht. Zij werkten intensief samen bij het ontwikkelen van een uitgebreid, op internet gebaseerd project om zelfmanagement te bevorderen. Op het congres presenteren zij de eerste, voorlopige en globale, onderzoeksresultaten en ervaringen. Maar dat is lang niet alles. De vier genoemde partijen zochten contact met tal van collega’s die hard werken aan het bevorderen van zelfmanagement. Velen accepteerden een uitnodiging om plenaire lezingen en workshops te geven. Graag zien de vier partijen jouw komst op 3 december in Goirle tegemoet. Kom met ons jouw kennis en ervaring delen en raak in één dag op de hoogte van alle recente ontwikkelingen daarin. Want zelfmanagement is meer dan ooit nodig voor 1. het welzijn van de patiënt en diens familie 2. de effectiviteit van behandeling van hulpverleners en 3. het voorkomen van onnodige ggz-kosten.

Wanneer: 3 december 2010
Waar: Congrescentrum te Goirle
Kosten: € 280,-
Organisatie: Trimbos instituut, GGZ WNB, GGz Breburg, Julius Centrum UMC Utrecht
Meer informatie:
http://www.integratedcare.nl
p.j.schimmel@umcutrecht.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels