nieuws

Cordaan Thuiszorg uit rode cijfers

Geen categorie

Cordaan Thuiszorg is na een lange tijd van financiële problemen uit de rode cijfers. Vorig jaar had de thuiszorginstelling nog een negatief resultaat van 3,8 miljoen euro. De eerste helft van dit jaar was er een positief resultaat van 500.000 euro, maakte een woordvoerder woensdag 1 september 2010 bekend.

Cordaan Thuiszorg is onderdeel van Cordaan. Vroeger ging de organisatie door het leven als Amsterdam Thuiszorg. Die instelling fuseerde in 2008 met Cordaan en werd zo gered van een faillissement. De twee organisaties zijn nu alleen nog bestuurlijk gefuseerd. Per 1 januari gaan ze ook juridisch fuseren.
Cordaan biedt thuiszorg, maar heeft bijvoorbeeld ook instellingen voor begeleid wonen. De organisatie heeft vestigingen in onder meer Amsterdam, Diemen en Huizen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels