nieuws

Facilicom beste facilitair werkgever van Nederland

Geen categorie

Facilicom Bedrijfsdiensten is de beste facilitair werkgever van Nederland. Dit bleek 9 september tijdens de uitreiking van de Beste Werkgevers Awards van 2010. Het moederbedrijf van Axxicom Personeelsdiensten, Breijer Bouw & Installatie, Gom Schoonhouden, Prorest Catering, Tapwacht Service & Techniek en Trigion Beveiliging behaalde een eindscore van 7,6 in de categorie 'meer dan 1000 medewerkers'. […]

Facilicom Bedrijfsdiensten is de beste facilitair werkgever van Nederland. Dit bleek 9 september tijdens de uitreiking van de Beste Werkgevers Awards van 2010.

Het moederbedrijf van Axxicom Personeelsdiensten, Breijer Bouw & Installatie, Gom Schoonhouden, Prorest Catering, Tapwacht Service & Techniek en Trigion Beveiliging behaalde een eindscore van 7,6 in de categorie 'meer dan 1000 medewerkers'.

De uitblinkers van Facilicom: een 7,4 voor werkzaamheden, een 7,6 voor collega's en voor organisatie een 7,8.

De Beste Werkgevers verkiezing is een objectieve norm voor goed werkgeverschap. Facilicom Bedrijfsdiensten (nummer 25) mag net als de andere werkgevers in de top 50 een jaar lang de titel ‘beste werkgever' dragen. Het onderzoek werd ontwikkeld door Effectory, marktleider op het gebied van medewerkeronderzoek en is uitgevoerd onder ruim 190.000 respondenten bij 369 organisaties.

Meer informatie: www.facilicom.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels