nieuws

Facilitair adviesbureaus: de vergeten derde macht?

Geen categorie

In Nederland zijn zo'n 70 facilitair adviesbureaus actief. Hun wijze van begeleiden, adviseren, coördineren, sturen, beoordelen en gunnen van (Europese) aanbestedingen verschilt en wordt vaak ter discussie gesteld. Service Management legde haar oor bij schoonmaakprofs te luister en voerde onder 50 bureaus een onderzoek uit naar integriteit, transparantie en ethiek. In het oktobernummer van Service […]

In Nederland zijn zo'n 70 facilitair adviesbureaus actief. Hun wijze van begeleiden, adviseren, coördineren, sturen, beoordelen en gunnen van (Europese) aanbestedingen verschilt en wordt vaak ter discussie gesteld. Service Management legde haar oor bij schoonmaakprofs te luister en voerde onder 50 bureaus een onderzoek uit naar integriteit, transparantie en ethiek.

In het oktobernummer van Service Management een uiteenzetting van ervaringen van en met facilitair adviesbureaus. Ook de uitslag van de veertien vragen die de redactie de facilitair adviesbureaus voorlegde over onder meer beloning, onafhankelijkheid, selectie, gunning en belangenverstrengelling.

Lees het artikel en de uitslag van het onderzoek en vindt het antwoord op de vraag: facilitair adviesbureaus – de vergeten derde macht?

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels