nieuws

Facto-middag over uitbesteden

Geen categorie

Op donderdag 16 december organiseert Facto Magazine, platform voor de facility professional, het middagcongres 'Uitbesteden: van laagste prijs naar kwaliteit'. Sprekers zijn Arjan van Weele (hoogleraar inkoopmanagement), Annet de Haas (Facilitair Bedrijf Wageningen University), Rob Klinkert (Masterkey-Plus), Cameron Beckx (Albron), Hayk Simons (HTC Advies), Remko Huitema (Huisvesting en Services Gemeente Alkmaar) en Ivar Davids (Kirkman). Het programma bestaat uit twee […]

Op donderdag 16 december organiseert Facto Magazine, platform voor de facility professional, het middagcongres 'Uitbesteden: van laagste prijs naar kwaliteit'.

Sprekers zijn Arjan van Weele (hoogleraar inkoopmanagement), Annet de Haas (Facilitair Bedrijf Wageningen University), Rob Klinkert (Masterkey-Plus), Cameron Beckx (Albron), Hayk Simons (HTC Advies), Remko Huitema (Huisvesting en Services Gemeente Alkmaar) en Ivar Davids (Kirkman).

Het programma bestaat uit twee presentaties en twee workshops en begint om 13.00 uur. Het Facto-congres vindt plaats in Breukelen.

Voor meer informatie en inschrijven: http://www.kluwershop.nl/opleidingen/details.asp?fg=29&pr=13222

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels