nieuws

Fier.fm presenteert 13e benchmark facilitaire kosten gemeenten

Geen categorie

Het eerste congres van Fier.fm (adviesbureau op het gebied van strategisch facility management ) staat in het teken van "verleden, heden en toekomst van Facility Management". Het wordt gehouden op vrijdag 5 november in de Hanzehof te Zutphen. Op dit congres (met als voorzitter Jacqueline Bakker, partner van Hospitality Consultants) wordt het 13e benchmarkonderzoek facilitaire […]

Het eerste congres van Fier.fm (adviesbureau op het gebied van strategisch facility management ) staat in het teken van "verleden, heden en toekomst van Facility Management". Het wordt gehouden op vrijdag 5 november in de Hanzehof te Zutphen.

Op dit congres (met als voorzitter Jacqueline Bakker, partner van Hospitality Consultants) wordt het 13e benchmarkonderzoek facilitaire kosten en trends binnen de gemeenten gepresenteerd en overhandigd aan Bas Eenhoorn, adviseur in het Openbaar Bestuur.

Andere presentaties:
– Lennart Harpe, directeur Pridair, geeft een bespiegeling op de toekomst.
– Pieter Ketting, programmamanager Rabo Unplugged vertelt over 'het nieuwe werken' bij de bank

Ook de filosofie van de gemeente Oss achter de vernieuwbouw van het Stadskantoor, de regiewensen van de gemeente Amersfoort en de gevolgen van de 'nieuwe' communicatie in de gemeente Enschede komen aan bod.

Datum: 5 november 2010.
Plaats: Hanzehof Zutphen.
Inschrijven via www.fier.fm/congres.html

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels