nieuws

Genomineerden P&O Proffie 2010 bekend

Geen categorie

De jury van de P&O Proffie heeft vijf genomineerden geselecteerd die in aanmerking komen voor deze prestigieuze hr-prijs. Uit een sterk deelnemersveld kwamen vijf organisaties naar voren die naar het oordeel van de jury de meest aansprekende en structurele resultaten met hun hr beleid hebben geboekt.

Genomineerden P&O Proffie 2010 bekend

De genomineerden zijn: Nederlandse Spoorwegen, Heinz,  FrieslandCampina, Imtech en KLM. Tijdens de uitreikingbijeenkomst op 7 oktober in Kasteel Amerongen presenteren deze organisaties zich, waarna de jury haar definitieve keuze bekend maakt. Daarnaast wordt er ook een Innovatieprijs uitgereikt voor het meest innovatieve hr-beleid. U kunt deze feestelijke bijeenkomst bijwonen door inschrijving via deze website.  

P&O Proffie is een initiatief van de NVP, Tempo-Team, Berenschot en IntermediairPW

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels