nieuws

Geslaagden Master of Security Science & Management

Geen categorie

Op 1 september is tijdens een feestelijke ceremonie in de aula van de Technische Universiteit Delft de tweede lichting van de opleiding Master of Security Science & Management afgestudeerd. De nieuwe masters zijn: Manou Ali (consultant PriceWaterhouseCoopers),Paul van Eekeren (adviseur safety & security Universiteit Maastricht), Bernetta Harting (coördinator sociale veiligheid HTM), David Knibbe (coördinator Integrale […]

Op 1 september is tijdens een feestelijke ceremonie in de aula van de Technische Universiteit Delft de tweede lichting van de opleiding Master of Security Science & Management afgestudeerd.

De nieuwe masters zijn: Manou Ali (consultant PriceWaterhouseCoopers),Paul van Eekeren (adviseur safety & security Universiteit Maastricht), Bernetta Harting (coördinator sociale veiligheid HTM), David Knibbe (coördinator Integrale Veiligheid ministerie van Defensie), René Visser (senior adviseur inspecteur elektronische systemen Rijksgebouwendienst).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels