nieuws

iPhone App geeft inzicht in kantorenmarkt

Geen categorie

DTZ Zadelhoff heeft een iPhone-applicatie uitgebracht, die gratis te downloaden is via de Apps Store van Apple. De App is een verkorte weergave van Nederland Compleet, de factsheetsbundel van DTZ Zadelhoff. Via de App kan zowel de kantorenmarkt als de bedrijfsruimtemarkt worden bekeken. In het beginscherm kan een keuze worden gemaakt voor kantoor- of bedrijfsruimte. Vervolgens […]

DTZ Zadelhoff heeft een iPhone-applicatie uitgebracht, die gratis te downloaden is via de Apps Store van Apple. De App is een verkorte weergave van Nederland Compleet, de factsheetsbundel van DTZ Zadelhoff. Via de App kan zowel de kantorenmarkt als de bedrijfsruimtemarkt worden bekeken.

In het beginscherm kan een keuze worden gemaakt voor kantoor- of bedrijfsruimte.
Vervolgens wordt een lijst met de verschillende regio's weergegeven.
Op basis van de GPS, bekijkt het apparaat welke regio het meest dichtbij ligt. Deze regio staat dan automatisch bovenaan.
Als een regio wordt aangeklikt, zijn de gegevens over de opname, voorraad, aantal kantoorbanen en leegstand direct zichtbaar.
Daaronder volgt een kaartje van het gebied met de verschillende sublocaties en zijn vervolgens de huurprijzen per sublocatie te bekijken.

Apple heeft de App van DTZ Zadelhoff getest en goedgekeurd. Apps zijn via de Apple App store beschikbaar in een scala van categorieën. 

De DTZ Zadelhoff App is te downloaden via de Apps Store en ook via http://www.dtz.nl/.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels