nieuws

ISS Facility Services kiest voor T-Mobile

Geen categorie

ISS Facility Services in Nederland kiest T-Mobile als aanbieder voor al haar mobiele communicatie in ons land. Daarmee krijgt T-Mobile de verantwoordelijkheid over de portefeuille van alle mobiele aansluitingen. Vanaf oktober zullen alle mobiele bellers binnen ISS bellen via het netwerk van T-Mobile. In totaal gaat het om ruim 1.800 mobiele aansluitingen.

ISS Facility Services in Nederland kiest T-Mobile als aanbieder voor al haar mobiele communicatie in ons land. Daarmee krijgt T-Mobile de verantwoordelijkheid over de portefeuille van alle mobiele aansluitingen.

Vanaf oktober zullen alle mobiele bellers binnen ISS bellen via het netwerk van T-Mobile. In totaal gaat het om ruim 1.800 mobiele aansluitingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels