nieuws

Joustra voorzitter Onderzoeksraad

Geen categorie

Tjibbe Joustra wordt voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. De ministerraad zal daarover naar verwachting vrijdag besluiten. Joustra wordt de opvolger van Pieter van Vollenhoven, die in februari zijn functie neerlegt. Joustra was de hoogste ambtenaar op het ministerie van LNV, werd daarna bestuursvoorzitter van uitkeringsinstantie UWV en in 2004 de eerste Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb). […]

Tjibbe Joustra wordt voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. De ministerraad zal daarover naar verwachting vrijdag besluiten. Joustra wordt de opvolger van Pieter van Vollenhoven, die in februari zijn functie neerlegt.
Joustra was de hoogste ambtenaar op het ministerie van LNV, werd daarna bestuursvoorzitter van uitkeringsinstantie UWV en in 2004 de eerste Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb). Vorig jaar werd hij voorzitter van het Productschap Tuinbouw en van de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (VPB).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels