nieuws

Luxe koffie trekt mensen naar multifunctioneel restaurant

Geen categorie

Hoe trek je mensen naar het mulitfunctionele bedrijfsrestaurant? Plaats er een luxe koffieapparaat. Bij Berenschot werkt dat in ieder geval. Het adviesbureau werkt al enige tijd volgens het Nieuwe Werken. Een van de onderdelen van het concept is het bedrijfsrestaurant wat twee jaar geleden is omgetoverd tot een plek waar mensen kunnen werken en ontmoeten. […]

Hoe trek je mensen naar het mulitfunctionele bedrijfsrestaurant? Plaats er een luxe koffieapparaat. Bij Berenschot werkt dat in ieder geval.
Het adviesbureau werkt al enige tijd volgens het Nieuwe Werken. Een van de onderdelen van het concept is het bedrijfsrestaurant wat twee jaar geleden is omgetoverd tot een plek waar mensen kunnen werken en ontmoeten.

Het luxe koffieapparaat is er bewust geplaatst om mensen nog meer naar de ruimte trekken, aldus facility manager Heudrunn Zitzman in de themabijlage Het Nieuwe Werken, bij de Volkskrant van 11 september jl.

Bezoek ook het Facto-dossier over Het Nieuwe Werken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels